Kakovost na prvem mestu

Z izjemnimi tehničnimi karakteristikami in popolnim vizualnim izrazom izdelamo fasado prilagojeno vaši viziji prostora. Dinamičnost, nove perspektive in materiali najvišje kakovosti so neobhodni elementi moderne arhitekture, ki jim pri BO-KI fasaderstvu zvesto sledimo. S pravilnimi postopki izdelave ali prenove fasade poskrbimo za primerno klimo bivalnega okolja.

Dosegamo najvišjo energetsko varčnost objektov, s katero zmanjšamo toplotne izgube in posledično stroške ogrevanja. Z izbiro pravih materialov pripomoremo tudi k ekološki zaščiti okolja, zato fasade BO-KI učinkujejo na različnih ravneh. Tako sta ogrevanje in hlajenje objektov bistveno hitrejša in cenejša.

Udobje, lahke položnice in topla stopala

BO-KI fasade zagotavljajo visoko izolativnost, zato vzdržujejo prijetno klimo, ki se giblje okrog 21°C in vlažnostjo med 40 in 65 %. Ključna značilnost dobre fasade je ta, da razlika med temperaturo sten in temperaturo ogrevanega zraka v prostoru ne presega 2°C. Zakaj bi torej še naprej metali denar skozi okno?

Investicija v novo fasado se bo povrnila odvisno od vremenskih razmer v določenem časovnem obdobju in od tipa fasadnega sistema. Ker je tehnično-tehnološki razvoj fasadnih plošč in novih zaključnih slojev prinesel močno izboljšano izolativnost, lahko čas povrnitve investicije merimo že v obdobju nekaj let. Prednost dobre fasade je tudi povečana odpornost celotne zgradbe proti staranju. Torej, investicija v novo fasado je investicija za nove generacije!

0
Kvadratov fasade
0
Ton lepila
0
Hiš
0
Projektov

Blagovne znamke